Задушен черен дроб
14 Септември 2012
56895
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лука, нарязан на филийки, посолете и задушете в мазнината в похлупен съд. Прибавете нарязания на хапки дроб, пиперките, нарязани на едро, настърганите домати и продължете да задушавате (под капак), докато ястието остане само на мазнина. Посолете, сложете подправките и счукания чесън. Поднесете чстието топло със салата и сос по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари