Задушена целина в бяло вино
2 Февруари 2012
6044
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Целината се почиства, нарязва се на парченца и се поставя в тенджера. Прибавят се оливията, бялото вино, лимоновият сок, сол на вкус и вода, колкото да се покрие. Захлупва се тенджерата добре и се задушава на тих огън, докато омекне и остане на мазнина. Поднася се студена като гарнитура към блюдо със студено варено месо или колбаси.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари