Задушена целина в бяло вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Задушена целина в бяло вино
Задушена целина в бяло вино
admin
Добавена от: admin
6044
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

целина 600 г
оливия 80 г
бяло вино 100 г
сок от 1 лимон
сол 

Целината се почиства, нарязва се на парченца и се поставя в тенджера. Прибавят се оливията, бялото вино, лимоновият сок, сол на вкус и вода, колкото да се покрие. Захлупва се тенджерата добре и се задушава на тих огън, докато омекне и остане на мазнина. Поднася се студена като гарнитура към блюдо със студено варено месо или колбаси. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft