Задушени гъби с масло
13 Май 2012
113253
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистените, измити и нарязани на парчета гьби се посоляват леко и се задушават в маслото, като постепенно и на части се добавя около 1 чаена чаша вода. След пълното им омекване се отстраняват от огъня и се разбъркват с дребно нарязания копър и черен пипер, разпределят се в чиниите за поднасяне и се поръсват с настъргания кашкавал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари