Задушени ребърца с лук
23 Август 2012
43252
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1кг.свински ребра
2 моркова
2 глави лук
2 с.л.доматено пюре
дафинов лист
черен пипер
чубрица
В по-дълбок тиган с капак се запържват ребрата до златисто. Добавя се едро нарязаният лук и се задушва до омекване. Добавят се морковите, подправките, доматеното пюре и малко вода. Посолява се и ястието ври на тих огън под капак, до омекване на месото. Може да се долее малко вода , ако изври.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари