Задушени скариди с чесън и сметана
16 Август 2013
15352
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разтопете маслото в дълбок тиган, прибавете чесъна и задушете леко. Сложете сметаната, смесете всичко и оставете да заври. Варете соса на бавен огън няколко минути. След това прибавете почистените скариди в тигана и ги задушете 8-9 минути. Най-накрая добавете магданоза и разбъркайте. Извадете скаридите и оставете соса на котлона, докато леко се сгъсти. Отново върнете скаридите в соса и оставете на огъня за 2 минути.
Поднесете топли.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари