Задушено агнешко с кестени
12 Март 2013
6562
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете на парчета агнешкото и го сложете да се вари заедно с нарязания на дребно лук, 2 лъжици масло и малко вода. Когато заври водата, оставете месото да се запържи леко. Посолете го и го поръсете с 1 лъжица брашно. Залейте го с 2-3 чаши вода и го оставете да ври на слаб огън до омекване.
Опечете кестените, които предварително сте цепнали на кръст с остър нож. Обелете ги и ги пуснете в тенджерата с месото. Като омекнат кестените, свалете ястието от огъня и го поднесете.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари