Задушено агнешко с кестени

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Задушено агнешко с кестени
Задушено агнешко с кестени
admin
Добавена от: admin
6562
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг агнешко месо
2 нарязани на дребно глави лук
2 лъжици масло
1 лъжица брашно
2-3 чаши вода
500 гр. кестени (или повече, ако обичате)

Нарежете на парчета агнешкото и го сложете да се вари заедно с нарязания на дребно лук, 2 лъжици масло и малко вода. Когато заври водата, оставете месото да се запържи леко. Посолете го и го поръсете с 1 лъжица брашно. Залейте го с 2-3 чаши вода и го оставете да ври на слаб огън до омекване.
Опечете кестените, които предварително сте цепнали на кръст с остър нож. Обелете ги и ги пуснете в тенджерата с месото. Като омекнат кестените, свалете ястието от огъня и го поднесете.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft