Заешка супа
22 Декември 2011
21003
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкиснете месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварете в подсолена вода.
Обезкостете, прибавете ситно нарязания зарзават, залейте с бульона и доварете. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.
Застройте с яйце.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари