Заешка супа
6 Септември 2012
69765
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Заекът се сварява в тенджера под налягане. Когато е готов, бульонът се прецежда, а заекът се обезкостява и месото се нарязва. Бульонът се слага в тенджера заедно със ситно нарязаните чушки, картофи и лук и настърганите моркови. Налива се малко олио, посолява се, добавя се и фиде. Вари се до готовност на зеленчуците и фидето, накрая се слага обезкостеното месо и магданозът. Маха се от котлона и се застройва с яйце.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари