Заешко върху канапе от ябълки
22 Декември 2011
4870
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В тиган се загрява зехтин и се запържват нарязаният наситно лук, скилидката чесън (цяла) и розмаринът.
Добавя се нарязаното на лентички с дебелина около един пръст заешко филе и се пържи, докато побелее. Налива се бялото вино, поръсва се със сол и се разбърква.
Тиквичката и морковът се нарязват на много ситни кубчета и се запържват за кратко в зехтин. Ябълките се нарязват на тънки кръгчета, почистват се от семките и се запичат на грил тиган.
Сервира се, като върху канапе от ябълки се поставя заешко филе, отгоре се сипват запържени зеленчуци и се поръсва с балсамов оцет.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари