Заливам пиленцето с яйца и става малка фантазия! Крехко, нежно и много сочно:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Заливам пиленцето с яйца и става малка фантазия! Крехко, нежно и много сочно:
Заливам пиленцето с яйца и става малка фантазия! Крехко, нежно и много сочно:
20859
Заливам пиленцето с яйца и става малка фантазия! Крехко, нежно и много сочно:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пилешкото е сред най-използваните видове месо в домакинството. Днес ви предлагаме да опитате тази фантастична и лесна рецепта за пилешко филе , с която ще задоволите капризите на всички в семейството.

Получава се сочно, нежно и невероятно вкусно ястие . Можете да добавите подправки по желание, важна е техниката за приготвяне. Ето как се прави най- крехкото пиле пане :

Крехко пиле пане

Продукти:

2 пилешки филета (пеперуди)

3 яйца

2 супени лъжици нишесте

2 скилидки чесън

зелени подправки на вкус

сол и подправки по ваш вкус

олио

Приготвяне:

Измийте месото, подсушете с хартиени салфетки и го нарежете на тънки ивици. Начукайте ги леко, осолете и подправете с желаните подправки.

Отделете жълтъците от яйцата и ги смесете хубаво с пилешкото месо. Оставете месото за половин час да се маринова.

След 30 минути добавете нишестето към пилето и разбъркайте.

Добавете малко сол към белтъците и разбийте на твърда пяна.

Потопете всяко филенце в разбит белтък и пуснете в тигана с добре загрято олио. Пържете само за няколко минути от всяка страна, до зачервяване.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft