Запечени пилешки крилца само за 15 минути. Няма толкова лесна и вкусна рецепта за приготвяне
4 Май 2015
22589
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Пилешки крилца в със сос от сирене - обикновен обяд, за който няма да изразходите много време.
1 кг пилешки крилца
около 50 гр настърган кашкавал
100 гр сметана
1 яйце
смляни сухи подправка
сол, черен пипер
масло
- Крилцата се поръсва със смлените суха подправки. Сложете ги да се пържат на загрятото олио, докато не поруменеят от двете страни. След това добавете малко вода и сварете докато не омекнат хубаво.
- Омекналите крилца поставете в тава заедно със соса, в който са се варили.
- В една купа смесете сметаната с рендосаният кашкавал, яйцето и подправете на вкус. Този сос изсипете вътху крилцата в тавата.
- Сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15 минути.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари