Запечени спагети с кайма и кашкавал
17 Януари 2012
157733
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Спагетите се сваряват в подсолена вода и се отцеждат. В дълбок тиган се задушава ситно нарязаният лук с олиото, вегетата и малко вода. Добавя се каймата и когато се поизпържи се слага доматеното пюре, разтворено в 1/3 ч.ч. вода. Малко преди да се свали от огъня се слагат чубрицата, черният пипер и магданозът.
Спагетите се слагат в тава, поръсват се с натрошеното сирене и се заливат с доматения сос. Всичко се разбърква, поръсва се с настърганият кашкавал и най-отгоре се нареждат парченца масло. Слага се да се пече в загрята фурна на 250 С до златист цвят на кашкавала.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари