Заслужава да украси празничната ви вечеря: Ветрило от месо - струва си всяка хапка!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Заслужава да украси празничната ви вечеря: Ветрило от месо - струва си всяка хапка!
Заслужава да украси празничната ви вечеря: Ветрило от месо - струва си всяка хапка!
21061
Заслужава да украси празничната ви вечеря: Ветрило от месо - струва си всяка хапка!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това определено си заслужава усилията! Най-важното в тази рецепта е да се изчисли времето, необходимо за месото да се маринова. Но чакането ви ще бъде възнаградено с букет разтапящи вкусове във всяка хапчица!

Съставки:

1 кг свинско месо

2 домата

200 гр. кашкавал

3 скилидки чесън

1 с.л.

лимонов сок

3 с.л. соев сос

1 с.л. горчица

2 с.л. олио

200 гр. гъби

  1. Смесете лимоновия сок, соевия сос, горчицата и олиото.
  2. Месото /цяло парче/ нарежете на напречните резени, не не разрязвайте докрай - трябва да остане около половин сантиметър. Втрийте маринатата хубаво в месото и го сложете в хладилник за 10 часа.
  3. Домата нарежете на филийки, по същия начин нарежете кашкавала, гъбите, а чесъна счукайте. Равномерно поставете тези съставки в процепите в месото.
  4. Увийте във фолио маринованото месо и го пъхнете на 200 градуса за 50 минути.

Накрая може само да развиете фолиото и да допечете до зачервяване и хрупкава коричка.

ветрило от месо

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft