9 Февруари 2013
16522
Меката част на кокоса и млякото се използват за производството на много кулинарни продукти – стърготините се добавят в сладолед, йогурт, различни салати и сладкарски изделия.
Кокосовият орех има много п олезни за здравето свойства . Това се дължи на високото съдържание на витамините В и С, а също така и на необходимите на човешкия организъм минерални соли – натрий, калций, желязо, калий, глюкоза, фруктоза и захароза.
![Защо е полезен кокосовият орех](https://i.zajenata.bg/images/4/big_df397220b572aae383830de6349951b9.jpg)
В сто грама от бялата част на кокосовия орех се съдържа
Микроелементите, които се съдържат в млякото
Меката част на кокоса и млякото
Кокосовото брашно в сладкарските изделия
Кокосовият орех предпазва от гуша
Кокосът предотвратява запек и газове в стомаха и червата
Кокосовото масло спомага за отстраняване
Как да приготвите кокосово мляко вкъщи
здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари