Сложете млякото в подходящ съд и го загрейте до температура 30 градуса. Щом се затопли, прибавете маята и объркайте, докато се разтвори. Пресейте брашното и добавете към него сухите съставки - захарта и солта. Отделете жълтъците от яйцата и ги добавете към брашното. След това прибавете маслото и шупналата мая. Бъркайте с дървена лъжица, докато сместа стане еднородна. След това омесете тестото за около 7 минути. Тестото все още ще е меко и лепкаво. Прехвърлете го в сух съд и покрийте с кърпа. Оставете го да втасва на топло около 40 минути. Докато втасва, загрейте фурната на 180 градуса. Поставете течния шоколад в съд с топла вода, за да омекне добре. Прехвърлете втасалото тесто върху набрашнен плот. Отделете малко брашно за поръсване.
Омесете тестото около 1 минута, след това го разделете на 4 еднакви части. Разточете всяка част на кръг с точилка. Поставете първия кръг върху хартия за печене. Отгоре сложете дъното на тортена форма и очертайте кръг от тестото. Намажете очертания кръг с тънък слой течен шоколад (с шпатула). Над тази кора поставете втората, отново очертайте кръг (следвайки долния) и намажете с шоколад. Повторете процедурата, като последната кора оставите ненамазана. Изрежете излишното тесто с нож.
С чашка очертайте кръгче в центъра на големия кръг. Започвайки от малкия кръг нарежете тестото в посока навън на четвъртини. Всяка четвъртина нарежете на още 4, така че накрая да се получат 16 триъгълника. Вземете 2 съседни триъгълника и ги усучете в противоположни посоки. Повторете с всички дялове, така че да се получи формата на звезда. Краищата завийте навътре, така че да се оформи кръгла форма на питката. Намажете питката с белтъка от яйцата и я сложете във фурната за 15-20 на 180 градуса. Първите 10 минути печете само на долен реотан, а след това включете и горния.