
В дълбока тенджерка разбъркайте сварения ориз със захарта и кокосовото мляко (заделете 1/4 чаша от него). Оставете сместа да заври, след което намалете котлона до минимум и гответе пудинга в покрит с капак съд, като бъркате често, докато оризът омекне много, а млякото се сгъсти - около 30 минути.
Докато пудингът се вари, сложете белия шоколад в стъклена купа и поставете над малък съд с бавно вряща вода, за да се разтопи, като разбърквате постоянно. Може да разтопите шоколада и в микровълнова фурна на 15 секундни интервали, докато се разтопи и сместа стане гладка. Сложете цветната захар в малка купа. Потопете половината от всяка бисквита (бишкот) в белия шоколад, а след това - в цветната захар. Поставете ги върху поднос, покрит с хартия за печене, докато шоколадът се втвърди (за около 30 минути на студено място).
Поднесете пудинга в десертни чаши, поръсен с останалото кокосово мляко и украсен с шоколадовите бисквити.