Здравословна мусака-мозайка с просо
28 Април 2012
60720
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът, нарязан на ситно, се задушава на котлона за 1-2 мин. Добавя се добре измитият (може да се накисне за 15-тина минути в студена вода) и нарязан спанак и се задушава още 2 мин. Добавят се още: предварително сварените просо и леща, разбитите яйца, лимоновият сок и
нарязаният магданоз. Когато ястието е полуготово, се прехвърля в намазнена йенска тенджера с капак и се пече 35-40 мин. на предварително загрята на 180 градуса фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари