Зелеви сармички с гъби за Бъдни вечер
22 Декември 2011
25171
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
200 г стелизирани гъби печурки
1 ч.ч. ориз
1 бр. кисела зелка
2 бр. моркови
черен пипер
Гъбите, моркова и ориза се сваряват. След като се сварят се нарязват много на дребно. Зелевите листа се отделят и в тях се слага от плънката. Готовите сармички се заливат с вода и се пекат при предварително загрята фурна. Пекат се докато хванат коричка.
Забележка: Внимавайте, когато водата от тавичката изври да доливате, за да могат листата да се сварят както трябва.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари