Зелен боб яхния с гъби и картофи
8 Юли 2012
34271
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг. зелен фасул
300 гр. гъби
3 картофа
3 глави кромид лук
1 голям морков
1 червена чушка
3 домата
3 скилидки чесън
4 с.л. олио
сол
червен пипер
копър
магданоз
1 с.л. брашно
Лукът и чесънът се задушават. Останалите зеленчуци се нарязват на парчета. Прибавят се морковът, зеленият фасул, гъбите, чушката и картофите. Поръсва се със сол и червен пипер. Залива се с гореща вода, колкото да покрие продуктите. Ястието се вари 30 минути. След това се добавят доматите(настъргани) с размитото в тях 1 с.л. брашно. След 15 минути ястието се маха от котлона и се наръсва с копър и магданоз. Сервира се с кисело мляко и чесън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари