Зеленчукова салата с пържени яйца
16 Януари 2012
14388
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
З бр. яйца
30 г масло
2 бр. моркови
1/2 глава кромид лук
2 бр. домати
краставички
2 с.л. (20 мл) зехтин
1 с.л. (10 мл) оцет
мента
магданоз
майорана
черен пипер
сол
Яйцата се разбиват със сол, черен пипер, ситно нарязаните подправки и получената смес се изпържва в масло. След като изстине, продуктите се нарязват на малки кубчета, смесват се с настърганите на ситно ренде моркови, ситно нарязания лук, подреждат се в салатиера и се украсяват с парченца от домат и краставичка. Зехтинът се смесва с оцета и се заливат зеленчуците.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари