Зеленчукова супа с тиквички и целина
15 Юли 2013
15202
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Доматите се попарват и обелват. Разрязват се на две и се изчистват от семето, след което се накълцват на ситно. Тиквичките се настъргват, целината и чесънът също се стържат на едро ренде. Почиства се кориандърът.
Всички зеленчуци се поставят в дълбок съд и се добавя 400 мл вода и сол. След като се свари, супата се пасира. Преди консумация се добавят зехтинът, лимоновият сок и черният пипер. Украсява се с настърганото сирене и стръкчета пресен магданоз/кориандър.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари