12 Януари 2023
87258
Снимков материал: pixabay.com
От няколко години стерилизирам зимнината само в съдомиялната ! Вместо да варя в тенджера с вода и да следя времето, така ми е много по-удобно, защото на практика зимнината се прави сама.
Важно и необходимо е бурканите да се затварят добре, за да не се развали продукцията.
Машината се стартира на най-дългата програма с най-висока температура.
Хубаво е да го направите вечер, защото трябва да стои така затворено цяла нощ.
Бурканите се изваждат едва на сутринта.
По този начин съм приготвяла и корнишони, и туршия от карфиол, моркови и краставици, чушки с чесън, компоти...
Опитайте и вие, пести и време, и ток!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари