Изгрев в Айдахо – пълнени картофени лодки
13 Юли 2012
53698
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обърнете печеният картоф странично и с остър нож внимателно отрешете горната третина на картофа. С лъжичка издълбайте средата на картофа, за да оформите лодка, като големината на отвора зависи от това, колко плънка желаете да сложите.
Поставете 1/2 с.л. масло в средата на всяка лодчица. След това внимателно счупете по едно яйце във всеки отвор, така че да не се разтече жълтъкът. Покрийте с бекон, сирене, магданоз и накрая подправете със сол и пипер.
Печете на силна фурна около 20-25 минути, или докато белтъците се втвърдят. Сервирайте топло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари