Една изпитана и лесна рецепта за доста вкусен пирог , с който бихте могли да закусвате или да вечеряте
Тази рецепта, заедно със снимките ни изпрати Росен Димитров и сме извънредно поласкани, че и нашите читатели мъже обичат да готвят, при това приготвят много вкусни ястия.
Необходими продукти:
1 франзела
2 парчета дебела варена наденица или друг колбас
4 яйца
300 гр. сирене
1 кофичка кисело мляко
300 гр.
Приготвяне:
Нарежете франзелата на филийки. Нарежете наденицата или другия колбас на кръгчета. Намажете с краве масло тавичката за печене. Наредете в кръг филийките франзела, като слагате по 1 резенче от колбаса. В средата се образува празен кръг. Натрошете сиренето и го смесете с 1 яйце. Изсипете го в празното пространство.
Нареждате хляба и колбаса за пирога Разбийте яйцата и добавете кравето мляко. С получената смес залейте цялата тавичка.
Сложете във фурната да се пече известно време. В средата сипвате сиренето с яйцето, а целия пирог заливате с кисело мляко и яйца Наръсете обилно с кашкавала и оставете, докато той получи златиста коричка.