ИЗпържете си гъбките така и няма да съжалявате!
21 Декември 2018
9343
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Гъбите са много популярен продукт както тук, така и в чужбина. Те могат да бъдат основната съставка на ястието или само тях да си хапвате, защото са достатъчно питателна храна, но във всеки случай те дават на ястието специален вкус и аромат.
Най-лесният начин е да готвите гъбите чрез пържене.
Обикновено пържим гъбите с лук. Днес ще ви кажем как да ги запържете, така че те да станат едно незабравимо ястие на всяко празненство. Само няколко малки трика напълно ще преобърнат вашето разбиране за това ястие!
съставки
печурки 500 g
Зехтин на вкус
Бяло сухо вино 2-3 Чл. л.
Чесън 2-3 скилидки
сол на вкус
подготовка
Нарежете гъбите.Загрейте тигана, налейте малко зехтин. Сложете счукан чесън в тигана и изчакайте минута, за да може да дадете добър вкус и аромат на маслото.След това добавете гъбите и ги изпържете до кафяво.
След това добавете виното и изпържете гъбите, докато се изпари. Посолете и сервирайте. За да направите това ястие по-празнично, можете да изберете по-малки гъбки и да ги запържете цели, без да ги нарязвате. Опитайте се да готвите гъби по този начин и споделяйте рецептата с приятелите си!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари