За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Имам я записана като Японска баклава - не питайте защо, от мама ми е. По 1 чаша от всичко плюс 5 яйца и е готова:
Имам я записана като Японска баклава - не питайте защо, от мама ми е. По 1 чаша от всичко плюс 5...
14 Ноември 2016
207361
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Десерти
Имам я записана като Японска баклава - не питайте защо, от мама ми е. По 1 чаша от всичко плюс 5 яйца и е готова:
свързани рецепти
Мойте Рецепти
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
За тестото разбийте яйцата със захарта хубаво, до кремообразна смес, добавете течните съставки, а накрая и сухите, биейки с миксер на най-слабата скорост.
Тестото излейте в подходяща тавичка, предварително намаслена и набрашнена, и печете на 200 градуса.
За заливката: карамелизирайте захарта на ниска температура, след това изсипете вътре млякото. Когато карамелът хубаво се разтопи, излейте го върху тестото.
Отгоре намажете с разбитата според указанията на опаковката сметана, а може да украсите и с шоколад. Нарежете на кубчета и поднесете.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари