Имах само една тарелка дробчета в хладилника и лук, а с мъжа ми бяхме обезумели от глад, тогава се сетих за тази рецепта

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Имах само една тарелка дробчета в хладилника и лук, а с мъжа ми бяхме обезумели от глад, тогава се сетих за тази рецепта
Имах само една тарелка дробчета в хладилника и лук, а с мъжа ми бяхме обезумели от глад, тогава...
19892
Имах само една тарелка дробчета в хладилника и лук, а с мъжа ми бяхме обезумели от глад, тогава се сетих за тази рецепта
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Включвайте скарата и си пригответе вкусни пилешки дробчета на шиш !

 

Необходими продукти за пилешки дробчета на шиш:

Пилешки дробчета, лук, сол, пресен магданоз и малко олио. Количеството определете сами (нашите бяха 500 гр.

и сложих 2 малки глави лук)

Приготвяне: пилешките дробчета се измиват добре и се оставят да се отцедят или ги подсушете с домакинска хартия. Лукът се реже на 2 части, после всяка половинка на 4. Подсушените дробчета се режат на сравнително еднакви хапки. Нанизвате на шишчето парченце лук, след него парченце от пилешкия дроб и така докато сложите 5-6 хапки от дроба. Приготвяте определените от вас шишчета и поливате с малко олио (колкото леко да се намазнят). По този начин пилешките дробчета не залепват за скарата.

Скарата трябва добре да е загряла. Шишчетата не се солят предварително, защото солта ще направи пилешкия дроб сух и твърд. Подреждате вашите дробчета на шиш върху скарата и печете. Завъртайте ги на често, за да се изпекат равномерно от всички страни. Изпечените пилешки дробчета на шиш се посоляват по ваш вкус и се наръсват със ситно нарязан пресен магданоз

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft