Искате да станете майстор на тестените изделия, ето няколко трика от италианската кухня, за които...
12 Март 2018
11260
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Не винаги трябва да се придържате към стария, добре изпитан метод за готвене на тестени изделия. Можете да експериментирате и да станете експерт по италиански ястия.
Няколко техники за готвене за тестени изделия, с които ще станете италиански майстор на любимите ви варива:
1.
Печете спагети 10 до 15 минути, преди да ги сварите, за да имат по-силен вкус.
2. вместо да варите пастата, можете да я приготвите в тиган.
3. Натопете тестените изделия в евтино червено вино за по-интензивен вкус.
4. За да приготвите макароните, оставете ги в продължение на 30 минути във вода.
5. За да направите чипс, запържете предварително приготвената лазаня.
6. Натопете тестените храни в мляко, за да получите сос и тестени изделия.
7. Превърнете пастата в юфка със сода за хляб.
8. Тестените изделия сложете в супа в чашка за мигновен вкус.
9. Всеки вид паста може да се пържи и да получите перфектно хрупкави закуски.
10. Вкарайте тестени изделия в сос вместо вода, за да абсорбирате напълно вкуса.
11. Изпечете макароните си като ризото.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари