Исках да разнообразя скучните яйца и с малко фантазия, стана специалитет! Ето моят нов омлет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Исках да разнообразя скучните яйца и с малко фантазия, стана специалитет! Ето моят нов омлет
Исках да разнообразя скучните яйца и с малко фантазия, стана специалитет! Ето моят нов омлет
5076
Исках да разнообразя скучните яйца и с малко фантазия, стана специалитет! Ето моят нов омлет
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Омлетът е един от най-добрите избори, които може да направите за старт на деня. Закуска, която комбинира в себе си въглехидрати и протеини, ще ви държи сити до обяд.

А ароматните гъби и нежната текстура на картофите, няма как да не ви харесат. Предимство е, че ястието се приготвя много бързо и изключително лесно, а в резултат ще получите вкусна закуска, с която да разнообразите скучните яйца.

Необходими продукти:

2 средно големи картофа
100 грама печурки
5 яйца
20 мл прясно мляко
1 супена лъжица зехтин
10 грама масло
2 супени лъжици свеж магданоз
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете картофите на кръгчета с дебелина 2-3 милиметра. Сварете ги за 5 минути, докато омекнат. Изцедете от водата и ги оставете настрана.
Гъбите почистете и нарежете на филийки. Запържете ги в тиган със зехтина и маслото, докато придобият златист загар.
В купа разбийте яйцата и млякото, заедно с подправките и нарязания на ситно магданоз.
Прехвърлете картофите при гъбите и подредете продуктите така, че дъното на тигана да е напълно покрито.
Залейте с яйчената смес и гответе на котлон на ниска степен. Най-добре да покриете с капак, докато омлетът стане готов.
Сервирайте със свежа салата.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft