Испанска рибена чорба
22 Декември 2011
19232
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
риба - 500 г, накъсана на парченца
лук - 1-2 глави
чесън - 3 скилидки
бульон - 1, 2 л зеленчуков
картофи - 2 броя
червени чушки - 2 броя
домати - 2 броя
сол
черен пипер
магданоз
В тенджера загрейте 4 с.л. зехтин и запържете накълцания на ситно лук и 2-3 скилидки чесън. Залейте с 1, 2 л зеленчуков бульон, похлупете и оставете да се вари за 5 минути. След това добавете 2 картофа, нарязани на парчета, както и 2 накълцани червени чушки.
Варете така около 7 минути, добавете рибата и 1 обелените и нарязаните на малки кубчета домати. Оставете да къкри още 7 минути. Осолете, собавете пипер, а накрая и с накълцан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари