Истинска наслада в! Представете си комбинация от маслена бисквитена основа, бананов крем, а за...
7 Март 2018
7126
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
бисквити - 250 г
масло - 1 пакетче
крема сирене - 500 г
захар - 120 г
яйца - 3 бр.
ванилия - 2 пакетчета
шоколад - 200 г бял
банани - 1 и 1/2 бр. пасирани
Смлените бисквити се разбъркват с разтопеното масло и получената смес се разполага по дъното на форма.
Оставя се в хладилника, за да се стегне полученият блат.
Белият шоколад се разтапя на водна баня. Разбитото сирене се смесва със захарта, яйцата, ванилията, банановото пюре и разтопения шоколад.
Сместа се разбива внимателно и полученият крем се разпределя върху блата.
Десертът се пече около 60 минути на 165 градуса. Изстиналият кейк се поставя за няколко часа в хладилника.
Белият шоколад се разтапя на водна баня. Разбитото сирене се смесва със захарта, яйцата, ванилията, банановото пюре и разтопения шоколад.
Сместа се разбива внимателно и полученият крем се разпределя върху блата.
Десертът се пече около 60 минути на 165 градуса. Изстиналият кейк се поставя за няколко часа в хладилника.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари