Истинската причина, поради която залепва тигана и как да я избегнете

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Истинската причина, поради която залепва тигана и как да я избегнете
7810
Снимков материал: pixabay.com
Истинската причина, поради която залепва тигана и как да я избегнете

Готвенето във всичко друго освен в тиган, който не залепва, рискувате храната ви да залепне. Това може да бъде разочароващо и може да ви убеди да си купите нов тиган. Не го правете, но се научете как да готвите в тиганите, които вече имате, без да се лепят. По-лесно от колкото си мислите! 

За да готвите се буквално в какъвто и да било тиган без проблем, той трябва да достигне температура од 160 градуса. С малко повече упражнения, ще научите интуитивно да знаете, кога тавата е достатъчно гореща, а има и един трик който може да ви помогне.

Вземете малко вода и изсипете в тигана. Ако нищо не се случи, тигана е твърде студен. Ако прави мехурчета и се изпарява все още е твърде студено. Но ако направи балончета, които се промъкват през тигана тогава температурата е такава, каквато трябва да бъде. 

Ако тази терминология ви обърква, вижте видеото: 

Loading the player...
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft