Добро, висококачествено масло - самият продукт е много вкусен и здравословен. Ето защо, ние го добавяме към сладкиши, зърнени храни и други ястия, и дори просто си го мажем на хляба. Що се отнася до последното, много по-изгодно е да се използва сандвич- масло .
Масло по италиански - една от най-успешните и лесни рецепти. Италианските готвачи не биха били те, ако не добавят сушени домати, пресен босилек и чесън към маслото. В крайна сметка, този набор от съставки може да се счита за италианска класика. Вижте какво се случи с апетита ви само! Така че ще искате да опитате, нали?
съставки
масло1 стек
Сушени домати 60 g
босилек на вкус
Чесън 1-2 скилидки
сол на вкус
подготовка
Разбийте мекото масло (за да направите това, оставете маслото предварително при стайна температура или го разтопете малко на водна баня), докато се образува пухкава маса. След това добавете ситно нарязани сушени домати, нарязания пресен босилек и нарязания чесън. Разбъркайте добре. Сандвич маслото по италианска рецепта е готово. Сложете маслото в стъклен буркан или пластмасов контейнер за храни. Да се съхранява в хладилник.
Сервира се на нарязани багета.
Ако харесвате тези сандвичи, погледнете как се прави унгарският хляб . Това също е много вкусно! Запазете си тази рецепта, за да не я загубите. И още по-добре - споделете я в социалните мрежи, за да могат вашите приятели да я видят!