Италианска ябълкова торта
22 Октомври 2012
58334
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната до 170 ° C. Сложете маслото в тенджера на котлона да се стопи, като внимавате да не изгори.
Обелете ябълките и ги нарежете на малки парченца. Добавете лимоновия сок и 50 грама (1/4 чаша) захар. Смесете и оставете настрана.
Счупете яйцата в голяма купа. Добавете останалата захар и разбийте добре с миксер. Прибавете разтопеното масло, ванилията, брашното и бакпулвера, смесете добре. Добавете ябълките. Изсипете сместа във форма за печене, поръсете с препечените кедрови ядки отгоре и печете 40 минути.
Сервирайте с разбита сметана, яйчен крем или ванилов сладолед.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари