Италиански пълнен кроасан

вход през zajenata.bg
Италиански пълнен кроасан
admin
Добавена от: admin
18178
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Готово бутер тесто
15 парчета тънко нарязана шунка
8 парчета тънко нарязан салам по избор
люти или обикновени чушки, нарязани на кръгчета
15 парчета тънко нарязан кашкавал

Докато приготвяте кроасана, загрейте фурната на най-силната степен.

Нарежете тестото на 8 парчета и ги поставете върху овална тава. Всички части трябва да се припокриват като на снимката.

След това започнете да редите плънката - първо шунката, след това саламът, после нарязаните чушки и накрая - кашкавала.

Краищата на тестото прихлупете около плънката, докато се слепят с вътрешния край на тестото.

Оформете тестото на венец, а след това печете 20-тина минути на най-високата температура на фурната. Готовият кроасан трябва да получи красив златист цвят по повърхността.

Поднесете с кетчуп, майонеза, къри или тартар сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft