Кавърма с дивеч
6 Август 2013
16447
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг младо глиганско месо
олио
1 кг праз
300 г пресни пиперки
500 г домати
червен пипер
черен пипер
сол
Нарязваме месото на малки парчета и го изпържваме до златисто в мазнина. Изваждаме го и в същата мазнина и малко вода задушаваме ситно нарязаните праз, пиперки и домати. Връщаме месото, поръсваме с червен пипер, сол и черен пипер и объркваме хубаво продуктите. Оставяме всичко да се задушава на умерен огън, докато остане на мазнина. Поднасяме ястието наръсено с нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари