Как бързо да сварите царевица
4 Юни 2017
15358
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Възможно ли е да си представим, лятна почивка, без сладка и хрупкава царевица?
Само си представете, че сте събрали шумна и весела компания, искате да опитате царевицата, която се готви дълго време. Какво да правите? Не се обезкуражавайте, особено за такива случаи, има един интересен трик, който ще ви позволи да приготвите любимите зеленчуци в количество, само половин час.
За целта ви е необходима хладилна чанта, която със сигурност отдавна събира прах в гардероба ви. Може да се изненадате, че сме се събрали да готвим царевица в хладилна чанта. Факт е, че напълно поддържа температурата на продуктите, които са там.Така че, може да се използва безопасно за такъв интересен случай.
Как бързо да сварим царевица за голяма компания
Ще ви трябва
- хладилна чанта
- 18 кочана царевица
- 400 грама масло
- сол
- 10-11 л вряща вода
Приготвяне
- Кочаните царевица се счупват на две.
- Подредете ги на дъното.
- Изсипете врялата вода в хладилната чанта, така че да покрие напълно царевицата.
- Добавете маслото и сол на вкус.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари