Как да направите лесно Пълнени Лила яйца за великденската трапеза
15 Април 2014
13618
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Наближава Великден - ето една прекрасна идея за великденската трапеза - Пълнени Лила яйца.
След като сварите яйцата, обелете ги, нарежете ги на половина и извадете жълтъка. В отделна купа го смесете с малко майонеза и подправки по ваш избор.
Преполовените белтъци поставете потопени в сок от цвекло - оставете ги да се оцветят докато не получат оттенъкът, който ви харесва. След това напълнете със сместа от жълтъците и щеимате прекрасен ордьвър за вашата трапеза
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари