Как да настържеш сирене и кашкавал, без навсякъде да стане мазало - и по пръстите, и по рендето! Чисто и просто:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Как да настържеш сирене и кашкавал, без навсякъде да стане мазало - и по пръстите, и по рендето! Чисто и просто:
12894
Източник: actualno.com
Снимков материал: pixabay.com
Как да настържеш сирене и кашкавал, без навсякъде да стане мазало - и по пръстите, и по рендето! Чисто и просто:

В кухнята често ни се налага да настържем сирене или кашкавал за някое вкусно ястие. Много често обаче продуктът просто се размазва навсякъде - по ръцете, плота и рендето.

В резултат нещата никак не изглеждат красиви, а и половината сирене остава по рендето, вместо в купата.

размазан кашкавал

Днес ще ви разкрием хитър трик , с чиято помощ ще може да настържете лесно сирене и кашкавал , без да се размазват или залепват. 

Всичко, което е необходимо, е тънък слой зехтин (олио), за да премахнете неприятностите от този процес. Преди да настържете, просто намажете зехтин от двете страни на рендето!

кашкавал в купа

След това започнете да настъргвате и гледайте с удовлетворение как парченцата настъргано сирене падат в купата – без да залепват, да се чупят или трошат. Това също улеснява измерването на точното количество настъргано сирене, тъй като половината от него не се намира в различните ъгли и пукнатини на самия инструмент.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft