Как да отслабнем с краставици

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Как да отслабнем с краставици
18983
Снимков материал: pixabay.com
Как да отслабнем с краставици

Начините да отслабнете с краставици са различни, но в основата си, всички те се свеждат до едно нещо - да консумирате по-малко калории -Лесният начин е да се използват зеленчукови диети с ниски калори и да отслабнете без да изпитвате силен глад. Краставиците се състоят от 90-95% вода, но в същото време съдържат много различни витамини и минерали, фибри.

С помощта на краставици можете да отслабнете и подобрите здравето си. Ползите за организма ви са следва:

- Краставиците детоксикират организма . Фибрите премахват всичко ненужно от червата, нормализират апетита. Витамин С намалява негативните ефекти на свободните радикали, повишава имунитета и помага в борбата с вируси.
- Пресните краставици са много полезни за тялото ни: Краставиците стимулират храносмилането, нормализират водно-солевия баланс, стимулират обмяната на веществата, прочистват червата и действат като диуретик, а освен това почистват кожата ни.
Краставиците съдържат много малко калории. Сами по себе си, тези зеленчуци не са особено хранителни, но в комбинация с други продукти, те са в състояние да задоволят глада за дълго време.

Как да отслабнем с краставици
Ако сте решили да отслабнете с краставици, тогава ще трябва да се направите меню, което е полезно за вашето тяло. Преди закуска, сутринта да се пие чаша минерална вода и след около 15-30 минути, ще трябва да закусите. Закуската може да бъде с въглехидрати, или протеин, в зависимост от това как сте свикнали да ядете, например, за закуска можете да консумирате такива храни като сирене, мляко, масло, хляб, сирене, яйца, месо, или риба. Закуската, не забравяйте, че не трябва да е повече от 200 калории.
За обяд трябва да консумирате храна в три части, да ядете салата от 1 кг пресни краставици, които съдържат общо 150 калории. В салатата от краставици, можете да добавите 30 грама майонеза, която съдържа 90 калории, без сол. В допълнение на салатата, желателно е да се добавят зелени подправки, което е много полезно за нашето тяло. Например зелените подправки могат да бъде зелен лук, копър, босилек, херинга, кориандър, магданоз или естрагон. Салатата от краставици трябва да се раздели на три части. Първото хранене да е в 12-14 часа, второто хранене - в 16-17 часа, а третото хранене - в 19-20 часа.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft