25 Ноември 2011
153366
Гъбите са служели за храна на човека още от най-стари времена. Те са богати на белтъчини, минерални соли, мазнини, витамини и други вещества и по своите добри вкусови качества заемат едно от първите места между храните от растителен произход. Тук ще ви дадем няколко полезни съвета как да съхранявате и готвите с гъби.
Как се сушат гъби
Как да останат гъбите сочни и ароматни
Кои са най-подходящите подправки за гъби
Как да се запазят печурките бели
Как да останат гърите твърди при готвене
Какво да направим за да не пускат гъбите много вода
Как да приготвим бульон от гъби
Как се разпознават пресните печурки
Приготвяйте пресните гъби веднага
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари