Как да приготвите яйцата, без да се напукат! Гениален трик за идеално варени яйца

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Как да приготвите яйцата, без да се напукат! Гениален трик за идеално варени яйца
119911
Снимков материал: pixabay.com
Как да приготвите яйцата, без да се напукат! Гениален трик за идеално варени яйца

Ако ядете голямо количество яйца за Великден, този гениален трик ще ви спести много време - и всеки път ще излизат перфектно.

При готвене на много яйца, отнема много време, за да имате идеално сварени яйца, но и половината от тях ще бъдат счупени.
За щастие, благодарение на този зашеметяващ трик, няма да се притеснявате, защото вашите яйца просто ще бъдат съвършени.


Може да ви е странно, но не е нужно да включвате котлона, а ще получите идеално варени яйца.

Много по-добро решение е фурната. Въпреки, че това звучи като странно предложение, няма по-добър начин да се подготвят много варени яйца - за по-малко от половин час.

Ако вместо да варите, решите да печете яйца, те винаги ще бъдат перфектни и няма опасност черупката да се напука. В зависимост от вашата фурна, по този начин можете да "готвите" до 30 яйца в една партида.

Поставяте яйцата във форма за мъфини, като първо, ако са били в хладилник, ги оставяте на стайна тепература за 15 минути. 

Яйцата се слагат във фурна, загрята на 160 градуса за около 30 минути, след което се изваждат и оставят да се охладят, преди да ги ползвате. Това е!

Вижте как се прави във видеото по-долу:

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft