25 Ноември 2011
217922
Млякото се вари в тенджера с по-дебело дъно, за да не загаря. Най-малко загаря млякото в бакърена тенджера, предварително изплакната със студена вода. По възможност всяко домакинство трябва да има отделна тенджера за мляко, защото горещото мляко има свойство да поглъща всяка миризма. По тази причина изобщо млякото не трябва да се държи до ястия , до сирене, салати, туршии и др.
Какво да правим, ако млякото загори
Как се измиват най-лесно съдове от загоряло мляко
Как може да се запази от разваляне прясното мляко
Как се премахва вкусът на загоряло мляко
Как се премахва мирис на изгоряло мляко върху печката
Как се получава каймак на млякото
Как да предпазим млякото от пресичане
В какъв съд да се съхранява млякото
Как да не загорим млякото
Как да пчистим съдовете за мляко
Как да не се вкисва млякото
Как да обработим бутилките за мляко
Как да предпазим млякото от неприятен мирис
Как да не става сухото мляко на бучици
Как да запазим млякото от вкисване
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари