Как да сготвим вкусно телешко с грах
25 Ноември 2015
22269
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В тиган с малко олио задушете нарязания лук, добавете месото, нарязано на кубчета, морковите - на колелца и задушавайте няколко минути. Прибавете една супена лъжица подправки на вкус (или готова подправка тип Вегета), Изсипете необходимото количество вода, за да покрие месото, и варете така, докато месото омекне добре. Тогава добавете граха, подправки по желание и продължете да задушавате, докато всичко омекне напълно. Към края на готвенето добавете една супена лъжица брашно и го оставете да покъкри още няколко минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари