Как да сготвя ориз, който не се слепва?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Как да сготвя ориз, който не се слепва?
25517
Снимков материал: pixabay.com
Как да сготвя ориз, който не се слепва?

Изсипете ориза в тенджера. Към него добавете 1-2 резена лимонова кора.

Залейте съставките с вода и преминете към приготвяне на любимото ястие. Използвайте този лесен трик всеки път, в който искате да обогатите вкуса на ориза и да предотвратите неговото слепване.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft