Как да си направим джинджифилова паста за силен имунитет

вход през zajenata.bg
За Жената
Как да си направим джинджифилова паста за силен имунитет
15072
Снимков материал: pixabay.com
Как да си направим джинджифилова паста за силен имунитет

Пастата от джинджифил и чесън е популярен имуностимулант от Индия, Китай и Тайланд. Именно тя придава на ориенталските ястия остър вкус и уникален аромат. Индийците с удоволствие го добавят към почти всички месни и зеленчукови ястия с лъжици, което може да изглежда странно за европейците.

 

Но тази паста е придобила популярност не само поради пикантния си вкус. Веществата, съдържащи се в този задграничен сос, са в състояние да повишат имунитета , предпазвайки организма от различни вирусни заболявания и паразити. Добавяйки чаена лъжичка към всяко хранене през зимата, значително ще намалите риска от заболяване!

Как да си я приготвите

Ще ви трябват половин чаша обелен и смлян джинджифил и чесън . Към тях добавете 1-2 с.л. зехтин и половин чаена лъжичка сол. Разбъркайте добре.

Как да използвам

Съхранявайте пастата в стъклен буркан. Преди готвене, първо трябва да изпържите сместа на слаб огън за 20 секунди, така че миризмата на суров чесън да изчезне. След това добавете зеленчуци или месо в тигана и продължете да готвите. Можете също да го добавите към маринатата.

Сега не е нужно да се притеснявате за здравето си! Не забравяйте да се запасите с този инструмент и да кажете на приятелите си за него.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft