Как да си направим домашен течен шоколад в два цвята - без вредни Е-та и подобрители

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Как да си направим домашен течен шоколад в два цвята - без вредни Е-та и подобрители
Как да си направим домашен течен шоколад в два цвята - без вредни Е-та и подобрители
admin
Добавена от: admin
91834
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

150 мл вода 
300 гр. захар 
2 пакетчета ванилова захар 
200 гр. масло 
200 гр. сухо мляко 
100 гр. черен или млечен шоколад 
100 гр. бял шоколад

В купа на огъня поставете водата, захарта и ваниловата захар, и загрейте сместа, докато захарта се разтопи. Прибавете белия шоколад и продължете да бъркате. Щом започне да ври, дръпнете съда от огъня. Добавете маслото и сухото мляко. Разбъркайте. Сместа разделете на две части. 
През това време на водна баня разтопете тъмния шоколад и го изсипете към едната част от горната смес - другата трябва да остане бяла. 
Изсипете двете части в буркан, като ги редувате, така че да се получи шарка.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft