Как да си направим обичаното от всички пиле в сладко- кисел сос
5 Май 2020
12238
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Няма човек, който да не ги харесва- пилешки късчета в сладко-кисел сос, едно от любимите ястия от китайската кухня. Днес сме ви подготвили рецепта как да си направите у дома сами и то по- много лесна рецепта.
За соса :
12 с.
Л. Оцет
12 с. Л. Кетчуп
4 ч. Л. захар
12 с. Л. Кетчуп
4 ч. Л. захар
Около 500 гр. Пилешко филе
За панировката :
1 яйце
1/4 ч. Л. Сол
Чесън на прах
10 гр. Бакпулвер
65 гр. Царевично нишесте
100 гр. Брашно
2 с. Л. Олио
150 мл. Вода
Нарязваме филето на лентички.Потапяме в панировката и пържем. След това правим соса и заливаме пилешките хапки.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари