Как да си направим яйца без капка мазнина

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да си направим яйца без капка мазнина
Как да си направим яйца без капка мазнина
17205
Как да си направим яйца без капка мазнина
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Бърканите яйца се считат за едно от най-успешните сутрешни ястия. Диетолозите казват, че яйцата, изядени за закуска, имат страхотно засищане и дават огромен запас от енергия за целия ден. Ето защо бърканите яйца са традиционна част от истинската английска закуска.

Свикнали сме да пържим яйца в много слънчогледово олио, но какво ще стане, ако го заменим с нещо по-полезно? Решихме да споделим с вас рецепта за бъркани яйца във вода . Такова ястие не само ще ви освободи от глада за дълго време, но и няма да навреди на фигурата ви.

 

Съставки

яйце 2 бр.

Вода 2 супени лъжици 

Сол на вкус

черен пипер (смлян) на вкус

 

Подготовка

Поставете тигана на среден огън. Налива се вода и се вари. 


След като водата заври, разбийте 2 яйца в тигана и покрийте с капак.


Когато яйцата са готови, добавете сол и черен пипер на вкус.

Поздравления, вашите диетични пържени яйца с вода са готови! Златното дъно и течният жълтък със сигурност ще зарадват семейството ви. Вижте как можете да направите вкусни яйца за закуска . Ако ви харесва рецептата, запазете я в любимите си и я споделете с приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft