Как да си направите домашно кашкавалено суфле? Звучи сложно, но в действителност не е така (Ръководство в снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да си направите домашно кашкавалено суфле? Звучи сложно, но в действителност не е така (Ръководство в снимки)
Как да си направите домашно кашкавалено суфле? Звучи сложно, но в действителност не е така...
12807
Източник: http://hranene.framar.bg/
Как да си направите домашно кашкавалено суфле? Звучи сложно, но в действителност не е така (Ръководство в снимки)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

150 грама кашкавал
2 яйца
50 грама масло
50 грама брашно
1 чаена чаша прясно мляко

 

Начин на приготвяне:

Разтопете маслото в подходяща тенджера, след което прибавете брашното, като бъркате непрекъснато.

Налейте бавно и постепенно прясното мляко, без да спирате да разбърквате.

Нарежете кашкавала на малки парчета и прибавете при останалите продукти в тенджерата. Бъркайте, докато се разтопи.

Свалете съда от котлона и сложете жълтъците.

Отново разбъркайте.

Белтъците разбийте на твърда пяна и добавете в кашкавалената смес.

Подмажете дъното и стените на подходящи купички с масло, поръсете с брашно и в тях разпределете готовата комбинация.

Изпечете суфлето в загрята до 180 градуса фурна в продължение на 20-25 минути.

Добър апетит!

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft